Genessies: ajuda el nàufrag

El crowdfunding està a l’ordre del dia i era només qüestió de temps que des de l’illa dels monstres ens veiéssim motivats a donar el nostre suport a un d’aquests projectes que busquen finançament a través del micromecentage. Genessies és el nom de la segona pel·lícula d’Arcadi Ballester, il·lustre monstre convidat, col·laborador d’aquest blog que a través de Verkami busca finançament per sufragar les despeses del rodatge.

Inspirat en Daniel Dafoe i el seu cèlebre Robinson Crusoe, Genessies explicarà la història d’un naufragi personal. Coneixent l’Arcadi Ballester us puc assegurar que la pel·lícula podrà ser de moltes maneres, però mai convencional. Només cal que vegeu el seu primer treball cinemaotgràfic, Japón no perdió, per adonar-vos que no es tracta del típic cine de fireta carregat de tòpics i pseudotranscendència. Aquí hi ha ànima.

Genessies es rodarà aquest estiu a Reus, Rasquera i algunes localitzacions situades en l’entorn natural de la Ribera d’Ebre. Tots aquells qui vulgueu contribuir a aquest projecte ho podeu fer mitjançant el Verkami de la pel·lícula. A canvi de les vostres aportacions rebreu sucosos premis relacionats amb la pel·lícula i les seves localitzacions.

Més info:

>> Verkami de Genessies (on trobareu tota la informació sobre Genessies)

>> Facebook de Genessies

>> Pàgina d’Arcadi Ballester

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s