Standstill / Rooom (espectacle sencer)

Amb la publicació d’Adelante Bonaparte, un dels millors discs/obres musicals de 2010, els Standstill van idear l’espectacle Rooom, que consisteix en la interpretació íntegra i en ordre dels 3 EP que conformen aquest darrer treball discogràfic acompanyada de projeccions en tres pantalles. Un espectacle audiovisual que va començar el seu camí al Primavera Sound de fa un parell d’anys i que pel que sembla l’acabarà al juny a l’Auditori de Barcelona. Havent vist un parell de cops l’espectacle he de dir que a banda de valer molt la pena, és gratificant veure com hi ha artistes que mimen així de bé les seves obres, fent-les viure més enllà del disc i dels concerts convencionals. Enquadrades en aquest Rooom, moltes de les cançons que en un principi m’havien passat més desapercebudes en disc guanyen una nova dimensió i fa que l’obra inicial passi a tindre uns altres matisos i la visquis diferent quan la tornes a escoltar. Al marge de tot això hi ha, evidentment, tots els aspectes positius i agradables que ja té de per si veure Standstill en directe.

Fa uns dies vam descobrir que existeix a YouTube una gravació ben editada de tot l’espectacle, de l’actuació que van fer a l’Auditori Atrium de Viladecans el 26 de febrer de 2011. No sé si el grup té en ment publicar-ne un DVD més endavant, però segur que molts que l’hem vist el compraríem sense pensar-nos-ho gaire. Aquí el teniu:

A YouTube trobareu el set-list indexat. Aprofitem per recordar les dates de final de gira de l’Adelante Bonaparte, amb una traca final en forma de triple concert a Barcelona en tres formats diferents. Seria bastant imperdonable que no els aneu a veure cap d’aquests dies:

24 febrer / Santiago de Compostela

02 març / Bilbo

03 març / Manresa

10 març / Palma de Mallorca

24 març / Elx

31 març / Alzira

11 abril / Zaragoza

12 maig / Gijón

21 maig / Madrid – La Bonaparte Ensemble

22 maig / Madrid – Rooom

24 maig / Madrid

07 juny / Barcelona – La Bonaparte Ensemble

08 juny / Barcelona – Rooom

09 juny / Barcelona

Imatges: Facebook Standstill / font

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s