Els darrers miols de Two Dead Cats

A finals de setembre els gironins Two Dead Cats van anunciar una pausa indefinida amb el següent comunicat:

Lamentablement us hem de comunicar que Two Dead Cats fa una aturada en el cami, un no se sap fins quan, sense tancar la porta al que pugui passar. Tenim la intencio de fer alguns bolos per donar un homenatge a tots aquells que ens heu recolzat i ajudat en els casi 10 anys d’historia de la banda. No hi ha millor manera de donar-vos les gràcies que en directe. En breu, noticies.

Per acomiadar-se (esperem que temporalment i no definitivament) han programat un parell de concerts, un a Girona i l’altre a Barcelona. El primer és aquest djious 1 de desembre a la barcelonina sala Moog [+info] i tot i que naltros no hi podrem ser, sí que us recomanem que els aneu a veure. I si no podeu, tindreu una última oportunitat el 23 de desembre a la sala Impremta de Girona.

Two Dead Cats van començar la seva carrera discogràfica el 2005 amb un LP homònim; quatre anys després van treure el disc amb què els vam descobrir, La curiosidad mató al gato, i el 2010 van editar un EP, Gatículo Indeterminado, que ja havíem recomanat en aquest blog. Us convidem a recuperar aquell article on intentàvem explicar com era la música d’aquest grup amb una personalitat tan marcada (haureu de baixar fins a baix del post).

Des de l’illa dels monstres volem acomiadar aquest grup de la millor manera amb què es pot dir adéu a un grup: fent sonar la seva música. Teniu unes quantes maneres de fer-ho:

Llarga vida als Two Dead Cats i que les seves esgarrapades tornin algun dia o altre!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s