Mike Patton: “Sóc una mica ignorant del meu procés creatiu”

Mike Patton va visitar Xile a finals de setembre en la gira de presentació de Mondo Cane (disc de versions de clàssics italians) i el programa de televisió 7mo Vicio, conduït per Gonzalo Frías, li va fer una entrevista prou interessant. Patton no és gaire amic de les entrevistes ni dels periodistes en general -tal i com s’encarrega de comentar en un moment de la xerrada amb Frías- així que és una bona oportunitat per escoltar a un dels inimitables del panorama musical dels 90, els 00 i suposem que els 10, parlant no només de Mondo Cane sinó també d’altres projectes i col·laboracions, cine i punts de vista sobre el món de l’art en general.

Entremig de l’entrevista també hi trobareu fragments de la seva actuació a Santiago de Chile. Atenció especial a la interpretació d’Urlo Negro [minut 19:48], una autèntica delícia.

El cantant dels mil registres parla del conformisme regnant entre molts músics [5:20], com és el seu procés creatiu (encara que se’n declara una mica ignorant) [13:10], la concepció d’una obra com un tot indivisible [15:35], el poder visual de la seva música [18:50], la seva relació amb els periodistes [31:02], Scorsese (genial la seva opinió de Shutter Island) [33:43] i les ganes boges de col·laborar amb Ennio Morricone [40:00]. Ah, i al final del vídeo [45:00] hi ha un avanç de documental on es pot veure com reacciona un grup de gent gran quan escolten música made in Patton.

Imatge de capçalera extreta d’aquí.

Un pensament sobre “Mike Patton: “Sóc una mica ignorant del meu procés creatiu”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s